Tilgængelighedserklæring

 
Vores princip om brugervenlighed og tilgængelighed
 
Vi ønsker at tilbyde en hjemmeside, der er brugervenlig og tilgængelig for det bredest mulige publikum, uanset teknologi eller evne. Vi arbejder aktivt på at øge tilgængeligheden, brugervenligheden og anvendeligheden af vores hjemmeside. Det betyder, at vi så vidt muligt følger alle de tilgængelige standarder og retningslinjer for e-handel.
 
Retningslinjer og standarder
 
Denne hjemmeside stræber efter at tilpasse sig Dobbelt-A niveauet i Web Content Accessibility Guidelines 2.0 udarbejdet af World Wide Web Consortium (W3C). Disse retningslinjer forklarer, bland andet, hvordan web-indhold for eksempel gøres mere tilgængeligt for handicappede. Overholdelse af disse retningslinjer vil bidrage til at gøre internettet mere brugervenlig for alle mennesker. Vores hjemmeside er blevet bygget ved hjælp af kode, som overholder W3C standarder for HTML og CSS. Hjemmesiden vil blive vist korrekt i de browsere, som bruger standarder kompatibel med HTML / CSS kodning. Det betyder, at eventuelle fremtidige browsere, som anvender disse standarder også vil vise denne side korrekt.
 
Undtagelser
 
Selvom vi bestræber os på at følge de accepterede retningslinjer og standarder for tilgængelighed og brugervenlighed, er det ikke altid muligt at gøre det på alle områder på denne hjemmeside.
 
Kontakt os
 
Vi arbejder konstant på at finde løsninger, der vil bringe alle områder af hjemmesiden op til det samme niveau, hvad angår tilgængelighed og brugervenlighed. Hvis du oplever nogle problemer med at få adgang til webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.