GENERAL INFO

Ved at booke parkering forud for din rejse, er du sikret en p-plads på det bookede område.

Skulle det fremgå, at der ikke er ledigt i den ønskede periode, er du dog fortsat sikker på en p-plads ved afrejse fra Billund Lufthavn, da vi har pladsgaranti. Parkering kan altid foretages på et af de ledige områder i lufthavnen uden booking.

Der kan bookes parkering på P1, P2, P4, P5, P6, P7, P8, P9* og All-inclusive pakker.

*P9 er vinterlukket i perioden 1. november til og med 31. marts.

 

INDEN DIN AFREJSE:

  1. Tjek venligst at oplysningerne er korrekte
  2. Medbring bekræftelsen på rejsen (Print eller på mobilen). Det er din kvittering.


VIGTIGT – Parkeringsområdet er tilgængeligt selvom skiltene viser, at der ikke er flere ledige pladser. Nummerplade skal være læsbar, er der sne eller andet skidt på nummerpladen, kan det give problemer.


SÅDAN GØR DU:

  1. Kør frem til valgte parkeringsområde. 
  2. Nummerplade scannes.
  3. Billet udskrives efter få sekunder. TRYK IKKE PÅ BILLET KNAPPEN udstedes billetten ikke automatisk- kontakt venligst personalet via hjælpeknappen.
  4. Tag billetten og bommen går op.
  5. Medbring billetten på rejsen. Efterlad den ikke i bilen.
  6. Da billetten er betalt via reservation, nummerplade scannes og bommen går op. Ved forsinket hjemkomst skal billetten bruges til betaling.


BEMÆRK: Hvis din hjemkomst er forsinket og/eller ændret, skal du benytte P-billetten du fik ved indkørslen til at betale for den ekstra tid. Betaling kan ske ved en af de opstillede P-automater, eller direkte ved udkørslen med kreditkort. Afregning sker efter gældende bompris.